Uitgevers & Uitgeven

Hieronder een overzicht van de uitgeverijen waar Edits33 veel mee samenwerkt. Deze uitgeverijen leveren kwaliteit en hebben oog voor de wensen van de auteur.

  • Pumbo
    Pumbo is een van de eerste self publishing platforms in Nederland. Duizenden auteurs, professionals, bedrijven en instellingen hebben inmiddels via Pumbo zelf hun boek uitgegeven of laten drukken. Pumbo, letterlijk ontstaan op een zolderkamer, is nu een toonaangevende speler op de Nederlandse boekenmarkt. Creatief, klantgericht en altijd vernieuwend; dat is Pumbo.

Download de gratis gids, geschreven voor auteurs, uitgevers en professionals die een boek hebben uitgegeven of nog moeten uitgeven.

  • Jouwboek.nl
    Een boek uitgeven is een van de meest gestelde levensdoelen van de mens. Er wordt steeds meer geschreven. Als gevolg daarvan wil men vaak zelf een boek uitgeven. Dat kan in een kleine oplage zijn, voor familie en vrienden, of juist in een grote oplage voor de boekhandel, onderwijs of bedrijfsmatige doeleinden.Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het begeleiden van schrijvers, het produceren en (zelf) uitgeven van boeken. Dit doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en andere uitgevers. Als je een goed manuscript hebt, geven wij jouw boek ook graag uit!

Bent u uitgever en geïnteresseerd in een samenwerking? Heeft u interesse in een partnerprogramma? Neem dan contact op via leanne@edits33.nl