Schrijvers en Schrijven

 • Schrijven Online
  Wil jij een boek, verhaal of gedicht schrijven? Of zoek je een uitgever? Op Schrijven Online vind je tips, oefeningen en blogs. En vooral heel veel informatie!
 • Boekschrijven
  Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Om andere mensen mee te nemen in jouw verzonnen wereld. Of omdat je ervaringen, je specifieke kennis of een levensles wilt delen. Om een boek te schrijven hoef je geen genie te zijn. Het is geen raketwetenschap. Als je het wilt, kun je het leren. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.
 • Boektrailer
  In een boektrailer wordt het verhaal gevisualiseerd, zonder al te veel over de inhoud weg te geven. De suggestie die wordt gewekt prikkelt de fantasie èn de nieuwsgierigheid van de lezer.
 • Het Nederlands Auteurs Bureau
  Het Nederlands Auteurs Bureau is een exclusief bureau voor
  onafhankelijke dienstverlening aan auteurs die een boek willen uitgeven.
 • Schrijverspunt
  Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Onze website wordt bezocht door bezoekers, leden van Schrijverspunt, Deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is.
 • Storees
  Op het Storees-platform kun je verhalen en gedichten van anderen lezen, je eigen verhalen en gedichten posten en je favoriete verhalen bundelen. Storees is een platform voor kortverhalen en gedichten. Een deftig podium voor wie graag schrijft en tegelijk een fijne plek voor wie graag leest.