Schrijf dat boek!

Wie loopt er niet stiekem met het idee een boek te schrijven? Of heeft zelfs al wat hoofdstukken op de computer staan? 3 november is de kans om de volgende stap te zetten. Tijdens het allereerste Schrijf dat boek! Congres voor Aspirant Auteurs nemen volleerd schrijvers en vakschooldocenten je mee in de schrijverswereld om die dromen eindelijk om te zetten naar daden.

Keynotes
In de keynotes vertellen bekende schrijvers over het schrijven van je eigen boek, ze inspireren en geven nuttige tips, maar hebben het ook over de nadelen. De dag begint met de keynotes van Ronald Giphart en Renate Dorrestein, waarna iedereen naar zijn breakout sessies gaat. De laatste keynote is na de breakout sessies en is van Elsbeth Etty.

Breakout Sessies
In de breakout sessies wordt dieper ingegaan op verschillende genres, het schrijfproces, het publiceren van je boek en meer. Er zijn drie rondes waarin je elke keer uit vijf sessies kunt kiezen.

Ga nu nog met early bird korting naar het eerste Schrijf dat boek! Congres voor Aspirant Auteurs en leer van schrijvers en docenten: € 159 in plaats van € 215 voor een geheel verzorgde dag, inclusief lunch en borrel in het Media Plaza te Utrecht.

Voor het complete programma, klik hier.