Gratis Proefredactie

Wil je een professionele mening over je manuscript, boek, verhalenbundel of dichtbundel? Is je manuscript nog niet af, maar wil je weten of je op de goede weg bent? Ben je bijna klaar en wil je weten of redactie van Edits33 bij je past?

TIJDELIJK Gratis proefredactie van 1000 woorden
Het is mogelijk om een gratis proefredactie uit te laten voeren van 1000 woorden. Stuur een mailtje met 1000 woorden van het manuscript in een Worddocument naar info@edits33.nl. Vermeld dat je graag een gratis proefredactie uitgevoerd zou willen hebben. Afhankelijk van onze planning, krijg je het manuscript over het algemeen binnen 10 werkdagen teruggestuurd.

3000 woorden voor 20 euro
Heb je behoefte aan proefredactie van meer woorden? Voor 20 euro (incl. btw) kan je 3000 woorden laten redigeren. Stuur een mailtje met 3000 woorden van het manuscript in een Worddocument naar info@edits33.nl. Vermeld dat je graag een proefredactie uitgevoerd zou willen hebben. Je krijgt dan een factuur toegestuurd, na betaling wordt de proefredactie uitgevoerd. Afhankelijk van onze planning, krijg je het manuscript binnen 10 tot 15 werkdagen teruggestuurd.